Alleen vandaag GRATIS verzending in Europa! 🚚💨

Bestelling en Levering

Let op: vanwege het COVID-19 kan het zijn dat pakketjes vertragingen oplopen. Wij doen er alles aan om pakketjes zo snel mogelijk bij onze klanten te bezorgen. 


Om te zorgen dat we eerlijke prijzen kunnen vragen voor onze producten hebben wij ervoor gekozen om de producten direct vanuit de leverancier te versturen. Hierdoor kunnen wij enorm besparen op transport- opslag- verpakkings- en verzendkosten en de producten aanbieden tegen een eerlijke prijs.

Doordat wij de producten direct vanuit de leverancier versturen, hanteren wij momenteel een gemiddeld levertijd van 8 -18 dagen voor Nederland en 8 - 20 dagen voor België.

Altijd GRATIS verzending in Nederland en België

Wij nemen de verzendkosten van iedere bestelling voor eigen rekening. Al onze producten worden 100% GRATIS bij jou thuis afgeleverd. Er is geen minimale bestelhoeveelheid nodig.

Volg je bestelling

Als je bij ons een bestelling heb geplaatst kun je na een paar dagen na je bestelling eenvoudig je pakketje volgen.

Bestellingen worden binnen 1-2 werkdag verwerkt en de volgende dag verzonden. Wij verzenden niet in het weekend. In situaties waar producten erg gewild zijn kan de verwerkingstijd langer dan 2 dagen duren

Klik hier om je bestelling te volgen >> Track je order

Vragen over je bestelling?

Heb je vragen over je bestelling? De kans is heel groot dat je niet de eerste bent met deze vraag. Kijk daarom eerst even naar de veel gestelde vragen pagina of jouw vraag er tussen staat.

 

Klant is koning

Niet goed? Geld terug garantie!

Track & Trace

Vandaag nemen wij de verzendkosten van alle producten voor onze eigen rekening.

Klanten service

Vragen?- Ons team staat 7 dagen per week voor je klaar!

Perfect cadeau idee

Met onze diverse assortiment kan je makkelijk een leuk cadeau uit kiezen voor je geliefde.